• Nederlands
    • Fries

Cursussen & ontspanning in het Terschellinger bos aan het strand

Een centrum van ontmoeten, bezinning en cultuur. Ontdek het cursusaanbod of kom overnachten; alleen, samen of in groepsverband.

Meer over ons

Cursussen

Creativiteit en ontspanning gaan hand in hand bij de Folkshegeskoalle. Vakantie en zelfontplooiing op Terschelling.

Meer informatie

Schoolreizen

Een prachtige plek voor groepen en scholen: Fijne slaapzalen, goede verzorging & veel natuur om in te spelen en van te leren

Voor scholen

Direct boeken

Boek snel en gemakkelijk een kamer bij Folkshegeskoalle. 
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Let op! Cursussen kunt u hier niet boeken. Gebruik daarvoor het aanmeldformulier of neem contact op met de organisator.

Boekingen verlopen via Booking.com

Folkshegeskoalle

De Folkshegeskoalle is een centrum van ontmoeten, bezinnen en cultuur op Terschelling. Wees welkom om hier te genieten, in het bos bij het strand. Alleen, samen of met een groep; in een boskamer, een appartement of in onze groepsaccommodaties.

Er is ruimte voor groepen tot 100 personen en er zijn verschillende zalen voor cursussen, recreatie of vergaderen. We bieden onderdak aan vele creatieve en inspirerende cursussen en workshops en aan groeps- en schoolreizen. Onze Friese roots zijn zichtbaar aanwezig, zoals in de cursussen Friese taal en cultuur.

De Folkshegeskoalle is kleinschalig en veelzijdig. Onze maaltijden zijn licht en smakelijk, bereid met verse ingrediënten.
De accommodaties zijn in vriendelijke Scandinavische stijl gebouwd op de fundamenten van voormalige bunkers en ligt op een prachtige locatie aan werelderfgoed Waddenzee.

Lees verder...

We mogen weer open!

Je bent vanaf 1 juni weer van harte welkom op de Folkshegeskoalle. Uiteraard binnen de geldende regels van de anderhalvemetersamenleving waar we nu mee te maken hebben door het coronavirus. We doen er alles aan om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Een veilig verblijf voor jullie als onze gast, is voor ons... Read more »

Lees meer...

Steun de Folkshegeskoalle

We hopen van harte dat je gezond bent. Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. Het afgelopen seizoen is was het vaak onnatuurlijk stil op de Folkshegeskoalle Schylgeralân. Doordat veel cursussen niet door konden gaan in de coronacrisis zijn we zomaar in zwaar weer terechtgekomen. De FHS is een onafhankelijke instelling. Subsidie krijgen we niet;... Read more »

Lees meer...

Onze cursussen

Educatie, natuur en ontspanning zijn de ingrediënten voor al onze cursussen.
Ontdek zelf alle mogelijkheden.